in

Caserta, româncă ucisă pentru că a furat o găină, trupul femeii a fost găsit în apele râului Garigliano

Verginica Vânătoru, românca de 52 de ani găsită moartă într-un râu din Italia, în octombrie anul trecut, ar fi fost ucisă de ultimul angajator, după ce ar fi fost prinsă că a furat o găină. Trupul neînsufleţit al româncei a fost descoperit de un trecător plutind în apele râului Garigliano, la Sessa Aurunca, în provincia Caserta.

Conform Latina Quotidiano, citat de observator.tv, trecătorul a solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, iar pompierii au scos din apă trupul neînsufleţit aflat în stare avansată de degradare.

Autorităţile italiene au avut nevoie de mai mult de o lună pentru a identifica victima, iar abia apoi au demarat o anchetă. Iniţial s-a spus că femeia, cunoscută cu antecedente penale pentru furt, ar fi fost ucisă după ce a fost surprinsă furând dintr-un apartament.

Noile informaţii descoperite de anchetatori arată însă că, de fapt, Verginica ar fi fost ucisă de ultimul ei angajator, un italian care o tocmise pentru a lucra în domeniul agricol.Bărbatul, care are o fermă în Minturno, oraş cu circa 20.000 de locuitori din provincia Latina, regiunea Lazio, ar fi ucis-o pe Verginica după ce ar fi prins-o că a furat o găină.

Există informaţii conform cărora Verginica a fost ucisă în bătaie, iar apoi criminalul i-a aruncat trupul neînsufleţit în râul Garigliano.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Caz real în Italia: ”Am fost chemat ca martor împotriva iubitei mele. Rămân cu ea sau risc pușcăria?”. Avocatul răspunde

Întors în țară, după un accident în Italia, și-a omorât mama. ”A căzut în cap, nu şi-a luat medicamentele şi când bea alcool devenea violent“