in

Ceartă violentă în bucătărie, cât pe ce să-și omoare partenera româncă cu făcălețul: «Pui prea multe ouă în tăiței»

S-a întâmplat la Castelverde, lângă Roma. Cei doi se certau pentru cantitatea de ouă de pus în aluatul pentru prepararea tăițeilor făcuți în casă când bărbatul de 50 de ani a agresat-o cu un făcăleț.

”Grăbiți-vă, am încercat să-mi ucid partenera”, a spus bărbatul când a telefonat carabinierilor. În a doua și de Paște, italianul și-a lovit cu violență partenera, româncă de 44 de ani, după o ceartă violentă legată de cantitatea de ouă de pus în aluatul pentru prepararea tăițeilor de casă.

În jurul orei 13.30, carabinierii din Tivoli au ajuns la locul indicat. Îi aștepta un bărbat întins la intrarea în locuință. Carabinierii au intrat în apartament spărgând o fereastră și în baie au găsit femeia prăbușită la pământ.

Potrivit reconstituirii, bărbatul s-a certat cu partenera de viață pentru rețeta de tăiței de casă. Mai întâi a încercat să o stranguleze, apoi a lovit-o de mai multe ori cu făcălețul în cap, lăsând-o la podea în stare de inconștiență.

Femeia a primit ajutor și apoi a fost transportată de personalul de la 118 la spitalul din Palestrina cu traumatism cranian. Starea victimei este gravă însă viața sa nu e în pericol.

Italianul a fost arestat pentru tentativă de omor și închis în penitenciarul Regina Coeli. Făcălețul murdar de sânge a fost pus sub sechestru de carabinieri.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ponta se crede Matteo Renzi: «A fost atât de blamat și de trădat atunci când și-a dat demisia din funcția de prim ministru…»

Turismul românesc rămâne fără birouri de promovare în afara țării. Guvernul a decis să le desființeze