Menu
in

Catania, român beat, fără carnet și fără asigurare la mașină, produce accident, moare colegul din dreapta

Un român în vârstă de 29 de ani, P.G., a murit în urma unui incident violent pe SS 192 în satul Sferro din localitatea Paterno, lângă Catania. Tânărul era la bordul unui Fiat Punto împreună cu un alt compatriot de 33 de ani care conducea. La un moment dat, din cauza unor cauze încă neclare, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe banda opusă și s-a prăbușit pe barierele de protecție.

Din păcate, impactul asupra pasagerului din dreapta șoferului a fost fatal. Intervenția medicilor de la 118 a fost inutilă, au constatat doar decesul tânărului de 29 de ani. Corpul, așteptând să fie trimis familiei, a fost transportat la morga cimitirului din Paternò.

Primele constatări au arătat că Fiatul Punto nu era acoperit de asigurare și, prin urmare, a fost confiscat. De asemenea, s-a descoperit că șoferul în vârstă de 33 de ani nu avea carnet de conducere. Se presupune că șoferul se afla în stare de ebrietate, dar va exista certitudine numai după rezultatul testelor toxicologice atribuite unui laborator de către procurorul public din Catania.

Dacă se dovedește a fi pozitiv la testul de alcool, el ar putea fi considerat responsabil pentru acuzațiile grele de crimă rutieră.

Accident mortal la Brescia, muncitor român, tatăl a trei copii, a adormit la volan și s-a ciocnit de o stâncă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version