in

Catania, sfârşit crunt pentru un băieţel român paralizat: a murit după ce propria mamă l-ar fi lăsat în soare, ore în şir

Sfârşit crunt pentru un băieţel român paralizat, în Italia. Copilul a murit după ce propria mamă l-ar fi lăsat în soare, ore în şir.

O româncă de 45 de ani a fost arestată în Italia, fiind suspectată că şi-a lăsat fiul bolnav în soare, mai multe ore. Bietul copil a murit din cauza expunerii excesive la căldură şi a arsurilor solare suferite.

Cazul tulburător a avut loc în oraşul Catania din Sicilia. O româncă de 45 de ani a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că şi-a lăsat fiul paraplegic mai multe ore în soare, atât de multe ore încât bietul copil a decedat.

Minor condamnat în Catania, alege pușcăria din Italia decât să ajungă la școala de corecție din România

Românca a cerut ajutor la 112 după cel puțin 36 de ore de la moartea fiului ei

Nu se ştie deocamdată dacă femeia l-au uitat pur şi simplu în arşiţa soarelui, aceasta fiind cunoscută ca având probleme cu băutura, sau dacă a fost un act premeditat. Cert este că românca a anunţat poliţia abia după 36 de ore.CITEȘTE ȘI:

Ajunşi la faţa locului, carabinierii au găsit băiatul pe pat, într-o cameră cu aerul condiţionat pornit. Potrivit publicaţiei La Stampa, citată de observatornews.ro, modul în care femeia a justificat decesul copilului, dar şi declaraţiile contrdictorii ale acesteia, au ridicat suspiciuni, aşa că militarii au cerut autopsia băiatului.

Astfel, s-a aflat că bietul copil a murit în jurul datei de 15 august, din cauza expunerii prelungite la soare. La acea dată, în Sicilia s-au înregistrat temperaturi record.

Femeia avea custodie exclusivă, după moartea băiatului

Românca de 45 de ani avea custodia exclusivă a fiului ei de 14 ani, după ce tatăl copilului a murit. Când acesta era în viaţă, cei doi părinţi au fost denunţaţi pentru un episod de abandon al băiatului.

Ea a fost arestată şi dusă la închisoarea din Catania, unde va rămâne până la finalizarea anchetei şi începerea procesului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 3.7]

La7, jurnalistul Luca Telese, propunere șoc: „Nu te vaccinezi? Îți trimit carabinierii” VIDEO

Verona, șofer român mort de beat, a adormit la volanul unui TIR. A intrat în viteză într-o benzinărie… 😱😱😱