in

Cazul Ofelia, îngrijitoarea română de 27 de ani, ucisă de logodnic pentru că nu voia să-l urmeze în Anglia: emisiune pe RAI3

Ofelia este una dintre numeroasele victime ucise de partenerii de viață, devenită simbol al unui fenomen care în Italia înregistrează un caz la fiecare două zile.

Era 8 martie 2014 însă pentru Ofelia Bontoiu Ziua Femeii a însemnat moartea. Victima avea 27 de ani și lucra la Gualdo Tadino, mică localitate din provincia Perugia, ca îngrijitoare la o familie foarte cunoscută. Tânăra încerca de mai mult timp să fugă de asasinul ei, Dănuț Barbu, după ce a înțeles că relația dintre ei se transformase într-o iubire bolnavă.

Dănuț, de 29 de ani, plecase să lucrez în Anglia dar s-a întors în Italia pentru a încerca să o convingă pe Ofelia să plece cu el. Din acest motiv, acum doi ani tânărul a rezervat o cameră de hotel și pe 8 martie cei doi și-au dat întâlnire. Însă Ofelia a refuzat să-l urmeze, lucru care a stârnit furia ucigașă a bărbatului: a lovit-o în cap cu o bucată de lemn, i-a tăiat gâtul cu un cuțit și apoi a încercat să se sinucidă. Ofelia a fost găsită într-un lac de sânge, fără viață, iar Dănuț a fost arestat pentru omor.

Cazul tinere va fi prezentat în această seară la 21.15 în cadrul emisiunii Amore Criminale de pe RAI3.

CITEȘTE ȘI:

Perugia, și-a ucis logodnica, condamnat la 27 de ani. ”Mi s-a părut că îşi bate joc de mine, şi am omorât-o”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-au înmulţit divorţurile în România. Violenţa domestică şi infidelitatea nevestelor sunt principalele motive invocate

Roma, găsit carbonizat după ce i-a luat foc baraca