in

A căzut de la 9 metri înălțime, muncitor român grav rănit la Sulmona

Un lucrător român în vârstă de 42 de ani, D.C., a fost grav rănit în Sulmona, căzând din acoperișul unui depozit într-o companie care gestionează ciclul integrat de deșeuri. Bărbatul este în prognoză rezervată la spitalului San Salvatore din Aquila, fiind suspect de fractura vertebrei cervicale și alte politraumatisme.

Accidentul a avut loc la compania Cogesa, unde muncitorii veniseră să repare un acoperiș deteriorat de vântul din ultimele zile.

Conform primei reconstituiri a carabinierilor, interveniți la fața locului împreună cu operatorii de la Asl Avezzano Sulmona L’Aquila, muncitorul cobora de pe acoperiș pentru pauza de prânz. A pus piciorul greșit, prăbușindu-se pe un luminator și apoi pe plasa de siguranță, care sub greutatea lui s-a rupt. A fost dus mai întâi la spital la Sulmona, apoi cu un elicopter la Aquila.

A fost deschisă o anchetă pentru a se verifica dacă accidentul la locul de muncă a survenit din cauza nerespectării normelor de siguranță pe șantierele de construcție. În acest sens, compania de construcții din Sulmona, pentru care lucrează lucrătorul român, a declarat că a respectat toate reglementările pentru protecția lucrătorilor.

Trivero, accident de muncă grav: lucrător român de 58 de ani , a căzut de la 6 metri pe șantier

Accident de muncă grav la Ebola, muncitor român lovit de un trunchi de copac, riscă amputarea unui braț

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spectacol unic în Sicilia: „Finestra verso Romania”, cu Sofia Vicoveanca și alți artiști români de valoare

Città S.Angelo, accident de circulație în noaptea de Halloween, trei românce au ajuns la spital