in

Cerveteri, l-a omorât în bătaie și l-a jefuit: cioban român ucis cu bâta la o stână, arestat amicul fugar

Cioban român de 25 de ani ucis la o stână. A fost arestat amicul său, un conațional de 20 de ani, fugit după ce l-a omorât în bătaie și l-a jefuit.

Tânărul român ucis a fost găsit pe 2 iulie dimineața într-o anexă din Borgo San Martino, zonă din Cerveteri. Cadavrul a fost descoperit de unul dintre proprietarii stânei care dimineața devreme s-a alarmat văzând că oile se aflau încă în incintă. Victima era într-o baltă de sânge cu capu spart întinsă în pat, într-o anexă.

Localnicii care tocmai în acele momente se pregăteau pentru obișnuita sărbătoare locală sunt în stare de șoc. Omorul este investigat de carabinieri. Suspiciunile s-au îndreptat imediat asupra unui conațional cu care împărțea victima munca la stână și locul de dormit.

Asasinul a fugit făcându-și pierdute urmele, însă a fost apoi arestat în timp ce se îndrepta spre nord cu un autobuz.  

Pe timpul anchetelor, investigatorii au devenit bănuitori din cauza plecării suspectatului de la stână la primele ore ale dimineții, fără a anunța proprietarii. Imediat a fost începută căutarea bărbatului, la aceasta participând peste 100 de carabinieri.

Românul a fost localizat mai întâi într-un tren plecat din gara Roma San Pietro cu direcția Bracciano și, ulterior, într-un autobuz care de la Cesano urma să-l ducă la Viterbo, de unde, probabil, și-ar fi continuat călătoria spre nordul Italiei pentru a părăsi teritoriul italian. În jurul orei 20, carabinierii au oprit autobuzul în care călătorea tânărul și l-au percheziționat, găsind câteva bijuterii din aur: erau ale tânărului ucis.

Bărbatul a fost arestat și dus la Procuratura din Civitavecchia unde a fost audiat și a mărturisit crima. Omorul a avut loc în culmea unei discuții cu victima din cauza conviețuirii lor dificile în același loc. Ciobanul a fost lovit în mod barbar de mai multe ori în față și cap cu o bâtă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alexandru Ionescu, o stea a matematicii americane

Pactul cu diaspora – ne reunim cu țara mamă în preajma Centenarului Marii Uniri