in

Cioban român din Sardinia, prins de carabinieri că deținea o armă de foc modificată și muniție

Cioban român din Sardinia, prins de carabinieri că deținea o armă de foc modificată și muniție, cu seria deteriorată.

Pușca avea un număr de serie deteriorat, o lanternă atașată și un reductor la capătul țevii. De asemenea, au fost găsite 21 de cartușe de calibru 12, scrie castedduonline.it.

romani arestati taranto

Cioban român din Sardinia, arestat

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat pentru posesie de armă ilegală și posesie ilegală de muniție, iar în prezent se află la domiciliul său în arest la domiciliu.

Pe data de 26 mai, la Villacidro, o comună din sudul Sardiniei, carabinierii din Compagnia locală, împreună cu două echipe ale ”Squadrone Eliportato Carabinieri Cacciatori di Abbasanta” și două unități canine, au procedat la percheziționarea unei stâne de oi în localitatea Piscina e Sanguini.

Perugia, român arestat după ce chiar el chemase poliția, iată ce au descoperit militarii

În urma percheziției, au reținut un cetățean român în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Villacidro, de meserie cioban, fără antecedente penale, în posesia căruia a fost găsită o pușcă de vânătoare semiautomată.

Arma era marca Breda, calibru 12, dar cu serie deteriorată, având atașate la capătul țevii o lanternă și un reductor și 21 de cartușe calibru 12 pentru aceeași armă.

Bărbatul, care a fost arestat pentru posesie de armă neletală și posesie ilegală de muniție, a fost dus la domiciliul său în arest la domiciliu, până la audierea de validare programată pentru astăzi dimineață.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
permis romanesc

V-a expirat permisul de conducere românesc? Iată ce trebuie să faceți și ce documente sunt necesare la reînnoire

femeie arestata italia catuse

Italia, falsă îngrijitoare, l-a jefuit pe bătrânul care voia s-o angajeze, româncă arestată în autocar când încerca să fugă