in

Civitanova, a căzut un zid peste el, român accidentat la locul de muncă

Peste român s-a prăbușit un zid și acesta a suferit contuzii și o mare spaimă. S-a întâmplat pe 10 ianuarie într-o clădire din centrul localității Civitanova Marche (Macerata), unde o firmă de construcții renovează un demisol. La un moment dat, din cauze pe care le analizează Inspectoratul de Muncă, un zid cu înălțimea de circa un metru și jumătate a căzut, rănind un muncitor român.

Mare parte din corpul său a rămas sub peretele prăbușit. Era un zid despărțitor, nu o structură de susținere, care trebuia demolat. Bărbatul a rămas prăbușit la pământ, plângându-se de dureri în special în zona bazinului.

La fața locului s-a dus cu cod roșu o ambulanță de la 118. Inițial se credea că bărbatul a suferit răni deosebit de grave, însă la sosirea salvatorilor, deja înainte de transportarea la serviciul de urgență al spitalului din localitate, starea zidarului a fost considerată mult mai puțin îngrijorătoare. La locul accidentului s-au dus personalul de la Asur, agenții Poliției locale și Inspectoratul de Muncă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie la Modena, muncitor român de 50 ani ucis de un utilaj

Cocnire frontală între camioane, doi morți la Ravenna: un italian și un român de 33 de ani