Menu
in

Coşmarul unei “badante”: atrasă în capcană, violată şi bătută timp de două zile

Căutarea unui loc de muncă se poate dovedi cu adevărat periculoasă: o româncă de 23 de ani din Borello (Cesena) a dat un anunţ în care se oferea să asiste la domiciliu bătrâni, în urma căruia a trăit un adevărat coşmar. Era vorba de un anunţ ca oricare altul, pentru o slujbă de “badante”.

Una din persoanele care a răspuns la anunţ a fost Mihai B., un conaţional de 37 de ani. El a ademenit-o pe tânără, spunându-i că are mama bolnavă şi a convocat-o la o întâlnire, fixată pentru luni, 26 septembrie, pentru a se cunoaşte. Femeia s-a prezentat la interviu, convinsă că şi-ar putea găsi de muncă.

Imediat după ce a intrat în locuinţa bărbatului, şi-a dat seama că nu există nicio mamă bătrână care  are nevoie de asistenţă. Înainte să-şi dea seama ce se întâlmplă, bărbatul a imobilizat-o pe pat, legând-o de mâini şi de picioare cu cabluri electrice. Apoi a obligat-o să bea alcool şi în sfârşit, a violat-o de mai multe ori. Nu s-a mulţuimit însă cu atât: ţinută mereu sub ameninţarea cuţitului, bărbatul a lovit-o cu pumnii şi cu o bâtă, până i-a rupt o coastă şi i-a umplut corpul de vânătăi şi tăieturi.

Coşmarul tinerei a durat 48 de ore, timp în care a fost ţinută legată în continuu. Sechestratorul o dezlega doar la un picior, pentru a-şi face nevoile fizice.

După două zile, joi, Mihai B. şi-a eliberat victima, conducând-o la staţia de autobuz. I-a confiscat documentele şi a ameninţat-o că o va găsi dacă va îndrăzni să spună ceva poliţiştilor.

Femeia, însă, a sunat la carabinieri şi a povestit totul. A fost dusă la spital, unde medicii au putut constata că tânăra a fost bătută cu cruzime şi violată.

Poliţiştii au declanşat o adevărată vânătoare, în căutarea românului. În casa groazei au găsit cablurile cu care femeia a fost legată şi sticlele cu băutură. De român, nici urmă. De aceea, 30 de poliţişti au început să-l caute în toată zona Borello, cu ajutorul unui elicopter.

Românul a fost găsit vineri, în timp ce încerca să fugă pe câmpurile din Borello. Anchetatorii au descoperit că agresorul comisese deja o infracţiune similară, în urmă cu trei ani, la Roma.In cartier, toţi îl cunoşsteau ca "Michele" şi credeau că este italian. Lucra ocazional, la negru, în construcţii.

Acum se află în închisoarea din Forlì: este acuzat de sechestrare de persoană, viol, tâlhărie, ţinere în sclavie, leziuni grave, ameninţări şi rezistenţă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version