in

Coşmarul unei românce de 17 ani, atrasă în capcană de doi conaţionali

Aventură de coşmar pentru o tânără româncă de 17 ani, atrasă în Italia într-o capcană de doi fraţi, V.B. şi G.B., tot români. Fata, care voia să ajungă la mama ei, aflată la muncă în Peninsulă, a apelat la cei doi fraţi, de 25 şi 30 de ani, care i-au promis ajutorul. Au minţit-o, spunând că ştiu unde se află mama ei- scrie Corriere della Sera.

La începutul lunii noiembrie, cei doi au convins-o pe tânără să ia autocarul până la Sanza, localitate lângă Salerno, unde i-au spus că se află mama ei. Dar, odată ajunsă în Italia, tânăra a fost sechestrată de cei doi bărbaţi, care au obligat-o să-i însoţească în locuinţa lor. Aici, au ţinut-o închisă timp de mai multe zile şi au violat-o de mai multe ori. Pentru a o împiedica să fugă, cei doi au blocat uşa şi ferestrele apartamentului unde o ţineau prizonieră pe fată.

După câteva zile, miercuri, 9 noiembrie, fata a reuşit să fugă, sărind de la balcon şi a ajuns la carabinieri, povestind tot ce i s-a întâmplat.

Agenţii au descins în apartamentul românilor, unde au găsit două rucsacuri pregătite, semn că cei doi fraţi erau pregătiţi să fugă.

Cei doi sunt cercetaţi pentru viol şi sechestru de persoană, iar fata a fost încredinţată unei structuri sociale, unde a fost supusă îngrijirlor medicale şi psihologice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mitropolitul Clujului: “Românii nu se duc voioşi în străinătate, ci pentru că nu au de lucru în ţară”

Româncă disperată: „Ofer 500 euro pentru un loc de muncă”