Menu
in

Copil de 3 ani şi mama sa, spulberaţi de o maşină, tragedie într-o familie de români din Molise

Mergeau pe marginea şoselei, pe strada statală Ss16 la Termoli, în Molise, ieri, 1 iulie, când o maşină a dat peste ei.

Copilul, în vârstă de 3 ani, a murit pe loc. Mama sa, o româncă de 26 de ani, G.M., a fost dusă la spital cu grave traumatisme, la craniu şi torace.

Era ora 18.30 când s-a întâmplat accidentul. Mama şi copilul au fost loviţi de un Nissan Micra care circula cu viteză şi au fost proiectaţi în afara carosabilului.

Parbrizul maşinii s-a făcut praf. Conducătorul maşinii, un tânăr italian de 27 de ani, a reuşit să oprească maşină după câteva zeci de metri. S-a dat jos imediat pentru a acorda primul ajutor.

La faţa locului au ajuns imediat medicii de la 118 şi voluntarii de la Misericordia di Termoli, dar pentru copil nu mai era nimic de făcut. Mama a fost dusă la spitalul San Timoteo din Termoli.

Mama şi copilul locuiau cu tatăl într-un complex rezidenţial pe litoralul de la Termoli, fuseseră în vizită la amici într-un alt sat turistic din apropiere. Soţul aştepta întoarcerea lor acasă. Vestea l-a doborât. El munceşte la o seră în ţinutul Bosco, la Larino şi, potrivit presei locale, familia de români era perfect integrată în societatea locală.

Român de 20 de ani, mort într-un accident lângă Viterbo

Măcel pe autostrada Salerno-Reggio Calabria, două românce şi o italiancă moarte într-un accident

Accident la Terni, victima avea patru copii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version