in

Cosa Nostra, răzbunare teribilă: albanez ucis și zidit în peretele unei vile. Arestat italian de 45 de ani

Un italian de 45 de ani a fost arestat pentru cazul șocant al cadavrului găsit într-un zid al unei vile din Senago (Milano), identificat ulterior ca al unui albanez de 41 de ani dispărut în 2013.

Acum carabinierii unităților de anchetă din Monza și Caltanissetta, la sfârșitul unei activități de anchetă complexe, au pus în aplicare mandatul de arestare împotriva lui Salvatore Tambè, 45 de ani.

Bărbatul se afla deja în arest la domiciliu, cu acuzația de a fi membru al organizației mafiote Cosa Nostra, afiliate clanului familiei Riesi.

Acum este acuzat pentru uciderea la Muggiò (Monza și Brianza) în 2013 a cetățeanului albanez Astrit Lamaj, care a murit în ianuarie 2013 și a fost găsit la 15 ianuarie 2019, zidit într-un apartament în renovare în Senago. În spatele poveștii ar fi sfârșitul unei relații și furtul unor bijuterii, care ar fi declanșat o răzbunare teribilă.

Au fost deja identificate alte persoane, apropiate de crima organizată. Potrivit anchetatorilor, crima a fost comandată de o femeie de 64 de ani, comerciantă de bijuterii jefuită și părăsită de victimă, cu care a avut o relație romantică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O stradă dintr-o localitate din Italia poartă numele unui orășel din România, ideea unui preot român

Genova, a încasat pensia mamei decedate mai bine de 4 ani, român acuzat că a luat ilegal 100.000 de euro de la INPS