in

Crima de la Veneția: și-a ucis colegul în somn, deși îl luase de pe stradă, judecătorul a decis să-l trimită la un spital de nebuni

L-a primit în casă, pentru a nu-l lăsa să doarmă pe stradă. Lucrau în același loc, erau colegi și erau din același oraș, Constanța. Potrivit carabinierilor, cearta a început din motive de muncă. Asasinul a considerat că șeful lui este prea arogant. Și chiar dacă îl primise în casă, l-a înjunghiat mortal.

Ieri, judecătorul a ordonat transferarea ucigașului, Georgian Ionuț Bejenaru, la un spital judiciar de psihiatrie pe o perioadă de cinci ani.

Victima, Gheorghe Suta, lucra de 10 ani în Italia

Gheorghe Suta, în vârstă de 36 de ani, a fost ucis în zorii zilei de vineri, 9 martie, anul trecut, de Georgian Ionuț Bejenaru, 28 de ani. Cearta începuse înainte de a merge la culcare, apoi înjunghierea fatală în gât câteva ore mai târziu într-un apartament din Mira, localitate în zona metropolitană Venezia.

Acuzatul a fost supus unui examen psihiatric, conform căruia, la momentul crimei, ucigașul a acționat în urma unei „tulburări psihotice delirante”, o tulburare bruscă și tranzitorie, limitată la o perioadă scurtă de timp, care apoi dispare . Procurorul dosarului, Giorgio Gava, a cerut condamnarea la închisoare pe timp de șase ani și două luni. Judecătorul a ordonat transferarea lui Bejenaru la un spital judiciar de psihiatrie pe o perioadă de cinci ani. 

Motivele pronunțării sentinței vor avea loc în termen de 90 de zile, însă este probabil ca judecătorul să se bazeze pe examinarea psihiatrică care a arătat că Bejenaru suferea de o tulburare psihică delirantă, și trecătoare, destinate să dispară.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Citește detaliat despre aceast caz:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ciampino, român la un pas de o tragedie, o bombă artizanală a explodat chiar în faţa lui

Breaking News: Pericle Puiu, deținutul român care reușise să evadeze, A FOST CAPTURAT la San Polo di Piave