in

Crimă înfiorătoare la Napoli, și-a ars de viu fratele mai mic pentru a încasa 300.000 de euro de la asigurare

O crimă înfiorătoare a îngrozit comunitatea din orașul Lettere, provincia Napoli, Italia. Un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost arestat pentru omor, fiind acuzat că și-a ars de viu fratele cu trei mai mic, pentru a încasa cei 300.000 de euro din asigurarea de viață a acestuia.

Anchetatorii spun că victima ar fi fost incendiată când încă era în viață.

Sicilia, româncă de 25 de ani ucisă apoi incendiată, ucigașul condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Nu pot să dorm noaptea!”

La 13 zile de la moartea fratelui său Domenico Martone, găsit carbonizat într-o zonă rurală din provincia Napoli, Antonio Martone a fost arestat și este acuzat de cea mai graoznică dintre crime: fratricid. 

Potrivit reconstrucției făcute de carabinieri, Antonio și-ar fi ucis fratele pentru a pune mâna pe cei 300.000 de euro, bani care i-ar fi revenit de pe urma asigurării de viață, fiind singurul beneficiar, scrie ObservatorNews.

"I-a dat foc când încă era în viață". Un tânar si-a incendiat propriul frate, pentru banii pe asigurare. Oroare în provincia Napoli, Italia

Crimă înfiorătoare la Napoli

Antonio este acuzat de omor premeditat și cruzime. Conform celor verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul de 36 de ani și-ar fi ucis fratele. I-a dat foc când acesta era încă în viață, scrie La Repubblica. Planul lui Antonio era să ia banii și să fugă cu logodnica lui în Thailanda.

Cadavrul carbonizat al lui Domenico Martone a fost găsit de carabinieri în via San Paolo din Lettere. Fuseseră alertați de localnici, care observaseră flăcări și o coloană de fum care se ridica în zona unui teren agricol.

Când a fost găsit, trupul bărbatului încă ardea, zăcând sub o magazie. 

Mașina lui era parcată pe o mică alee de țară, la câteva sute de metri distanță. Analiza imaginilor de pe camerele de supraveghere a permis reconstituirea ultimelor momente din viața victimei.

Astfel, oamenii legii au constatat prezența la locul faptei, într-un moment compatibil cu cel în care s-a săvârșit omorul, a fratelui lui Domenico. Au fost reconstituite traseul parcurs de acesta din urmă, fuga de la locul crimei, dar și momentele imediat următoare faptei.

Concluzia procurorilor este că bărbatul de 36 de ani și-a atacat fratele. Apoi l-a incendiat când acesta din urmă era încă în viață.

Motivul ar fi fost să pună mâna pe banii de pe poliția de asigurare de viață a lui Domenico. El era singurul beneficiar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parlamentul italian a aprobat o lege pentru scăderea temperaturii în toate clădirile publice

Alessandro Tedde, 26 de ani, a murit în somn la Cagliari

Alessandro Tedde, 26 de ani, a murit în somn la Cagliari. A fost descoperit dimineața de partenera sa