in

Crimă la Torino: român ucis prin înjunghiere, 16 ani de închisoare pentru Michele Rignatese

Crima a avut loc la Torino. Michele Rignanese l-a ucis prin înjunghiere pe 13 martie anul trecut pe românul Claudiu Gheorghe. Fără niciun motiv.

Michele Rignanese, bărbatul de 66 de ani care pe 13 martie l-a ucis prin înjunghiere, în parcul din piazza Bottesini, pe Claudiu Gheorghe, român de 30 de ani cu care s-a certat pe timpul serii din motive neînsemnate, probabil pentru o țigară, după ce ambii au băut mult, a fost condamnat la șaisprezece ani de închisoare.

Pe 9 februarie, judecătorul pentru audieri preliminare din Torino a pronunțat sentința de condamnare, după ce a acceptat teza de semiinfirmitate mintală a inculpatului înaintată de avocatul său. Procurorul ceruse 18 ani. Rignanese, rezident la Torino, s-a predat la câteva ore după crimă prezentându-se la unitatea carabinierilor din Vallette.

Militarii l-au reținut, împreună cu agenții echipei mobile, după ce și-a mărturisit fapta într-un proces-verbal. Pentru a-l ucide pe român, Rignanese a folosit un cuțit de bucătărie cu lungimea de 16 centimetri, pe care l-a înfipt de nouă ori în toracele victimei. Furia s-a declanșat dintr-odată în timp ce cei doi bărbați, ambii beți, se certau. La scenă au asistat câțiva martori.

Rignanese este o veche cunoștință a forțelor de ordine. În spate are circa zece condamnări pentru furt. Trăia de unul singur, în condiții de sărăcie. În afara viciului alcoolului, după cum s-a clarificat pe timpul anchetei, avea și probleme mintale, chiar dacă numai parțiale, motiv pentru care pedeapsa pentru omor a fost redusă cu câțiva ani, așa cum prevede codul penal.

Crima a avut loc la Torino. Michele Rignanese l-a ucis prin înjunghiere pe 13 martie anul trecut pe românul Claudiu Gheorghe. Fără niciun motiv…
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Banda de la Romano: Furturi de 1 milion de euro, cinci români arestați de carabinieri

Panică printre imigranții din SUA: autoritățile americane au expulzat sute de clandestini