in

”Crima mașinii de spălat”, și-a ucis colegul de apartament la Asti, arestat la Londra după 4 ani de la sentința definitivă

Trăia la Londra, în zona Wembley, și poliția din Asti l-a găsit în urma unor cercetări detaliate cu ajutorul instrumentelor oferite de internet. «Am început să-l căutăm în 2014, când sentința pentru omor pe numele său a devenit definitivă: după o muncă dificilă de culegere de informații, apoi de analiză online, am ajuns la arestarea sa», a explicat șeful Echipei Mobile din Asti, Loris Petrillo.

Acesta a ilustrat detaliile arestării lui Valentin Janu, român de 35 de ani, condamnat cu sentință definitivă de Casație pentru uciderea lui Gheorghe Florin Miros, de 28 de ani, și acesta român, împreună cu doi conaționali, dintre care unul se află în penitenciarul din Alessandria, în timp ce celălalt încă este căutat.

Faptele datează din seara de 5 iulie 2010. Cazul, cunoscut drept ”crima mașinii de spălat”, a început cu o ceartă, căreia i-a urmat o altercație violentă pe corso Casale: Miros a fost lovit cu pumnii și picioarele și a murit după două săptămâni în secția de reanimare a spitalului din Asti.

În zori poliția a fost chemată pe corso Casale și în apartament a fost găsit prăbușit pe podea tânărul Miros, în stare gravă.

Potrivit reconstituirii efectuate de anchetatori, o primă discuție a avut loc în stradă, din motive care ar fi fost legate de înapoierea unei mașini de spălat și a altor obiecte. Apoi a avut loc o nouă ceartă, în casă, care a degenerat în încăierare.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Giuseppe Balsamà, președintele Asociației Împreună pentru Athos: ”Călătoriile în România m-au apropiat în mod special de tradiția ortodoxă”

I-a promis un loc de îngrijitoare în Italia, însă a constrâns-o să se prostitueze 10 ore pe zi