in

”Dați-mi să mănânc”, român arestat la Roma după ce a pătruns în magazin și l-a amenințat cu un cuțit pe proprietar

Un român de 44 de ani a fost reținut în Italia, după ce a fost prins când jefuia un magazin alimentar din cartierul Casal Bruciato din Roma. Polițiștii italieni au intervenit prompt și l-au capturat pe român. Românul este acuzat de comiterea infracțiunii de jaf armat.

Incidentul s-a petrecut vineri seara, când românul a pătruns în local și l-a amenințat cu un cuțit pe proprietarul magazinului. Conform Roma Today, citată de observatornews.ro, românul ar fi strigat către acesta „dați-mi să mănânc” (dammi da mangiare, n.r.).

Românul a pus mâna pe câteva produse alimentare, dar nu a reușit să fugă cu ele pentru că un echipaj de poliție se afla în apropiere și a intervenit prompt. Românul a fost reținut, fiind pus sub acuzare pentru tentativă de jaf armat.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 22 de ani, a omorât în bătaie un italian la o lună după ce a fost condamnat pentru tâlhărie, va sta după gratii 11 ani

proteste italia

Noi proteste în Italia, mai multe persoane au fost reţinute. «Ne sărăcesc pe toţi şi o să ne vândă celor care au cauzat virusul»