Menu
in

De teama concedierii, încearcă să se sinucidă dar e salvat de poliţişti

Un tânăr român de 34 de ani a fost salvat în ultimul moment de poliţiştii din Terni (Umbria), după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor, pentru că a aflat că-şi poate pierde locul de muncă.

Tânărul a primit de la patronul său un avertisment în care era informat în legătură cu faptul că şi.ar putea pierde locul de muncă, scrie “La Nazione”. Disperat, românul şi-a sunat şeful, spunându-i că intenţionează să se sinucidă, apoi a închis telefonul. Patronul a sunat imediat la poliţie, dându-le adresa angajatului. O patrulă a contactat-o pe nevasta românului, care le-a dat poliţiştilor fotografia soţului şi o descriere a maşinii.

Poliţiştii au început căutările febrile şi au identificat maşina românului pe o stradă în afara oraşului. Aspirantul sinucigaş era în maşină, în stare de inconştienţă, după ce a pus un tub la ţeava de eşapament şi a dat drumul la motor (foto "Il sito di Perugia"). In maşină, alături de el, avea scrisoarea de la patron şi două sticle goale de vin. Scos din automobil în ultimul moment de către poliţişti, românul a fost dus la spital, unde medicii au reuşit să-l salveze.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version