in

Despăgubiri record pentru un român beat, lovit de o mașină: peste UN MILION DE EURO și pensie pe viață

Despăgubiri record decise de un tribunal italian în cazul unui accident rutier produs în urmă cu 5 ani, care a avut ca victimă un român de 38 de ani: peste un milion de euro. Deși românul se afla pe stradă, conform declarațiilor date de carabinieri și ulterioarelor analize, în comă alcoolică, judecătorul a stabilit că vinovat de accident este șoferul mașinii. O sumă uriașă obținută de avocatul românului, Gianluca Trabalza din Foligno, ținând cont că nici în cazul accidentelor soldate cu persoane decedate nu se mai obțin asemenea sume.

Accidentul a avut loc în data de 23 ianuarie 2012, în jurul orei 22,30, pe teritoriul localității Sant-Angelo Romano, pe via Tiburtina, la km 21 – 200. Românul, C.T., în vârstă de 38 de ani la acea dată, se angajase să treacă strada deși în acea zonă nu exista o trecere de pietoni. A fost lovit de o mașină Renault, condusă de o femeie, D.S., care l-a luat în plin pe parbriz, apoi l-a aruncat pe asfalt. Femeia a chemat imediat forțele de ordine și ambulanza, dând primul ajutor accidentatului.

Carabinierii ajunși la fața locului au stabilit că vina este în totalitate a conducătorului auto deși victima a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fără marcaje de trecere de pietoni. Mai mult de atât, personalul medical de pe ambulanță a declarat că românul se afla în comă etilică.

Consecințele accidentului: leziuni foarte grave care au cauzat invaliditate permanentă (70%) pentru 360 de zile.

Diagnosticul dat de medici: Traumatism cranio-cerebral cu daune axonale difuze, hemipareza facio-branhio-femurala de grad mediu pe partea non-dominanta a corpului. Epilepsie cu crize controlate medicamentos. Sindromul cognitiv-comportamental apreciabil (caracterzat prin deficit de atentie, deficit de memorie, incetinirea ritmului ideatic si de capacitate,tulburari de comportament, agresivitate, iritabilitate ) cu fractura in regiunea retro-zigomatică stânga si traheotomie.

Cazul a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reușit după 5 ani să obțină din partea societății de asigurări (Vittoria Assigurazioni SpA) despăgubiri în valoare de peste UN MILION DE EURO (1.048.768,56 euro), plus ulterioare dobânzi datorate întârzierilor de plată cauzate de societatea asiguratoare. Asistența dată de avocat a fost completă, în plus, avocatul italian a reușit să obțină pentru român și o pensie permanentă de 800 euro.

Cei interesați de cazuri asemănătoare pot cere informații la numerele de telefon: 0039 3209325919 sau 0040 737704182.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ATENȚIE! Acte false vândute românilor din străinătate: cărți de identitate, permise de conducere sau procuri notariale

Unde sunt românii deștepți?