Menu
in

Detalii despre măcelul de la Torino, un italian şi-a împuşcat soția și cei doi copii: „A țintit spre cap, câte o lovitură”

Un bărbat și-a împușcat mortal soția, pe unul dintre copiii săi, iar al doilea copil se află în stare critică, în spital, apoi şi-a luat viaţa. El a ucis chiar şi câinele familiei.

Tragedia a avut loc la Carignano (Torino), unde un bărbat de 40 de ani şi-a împuşcat toţi membrii familiei. Un singur copil a scăpat cu viaţă, dar se află internat în spital, cu răni grave la cap.

Bărbatul avea permis de port armă, transmite agentia de presă ANSA, citată de observatornews.ro.

Alberto Accastello, în vârstă de 40 de ani, muncitor din Cereal Ceretto a împușcat-o mai întâi pe soția sa, Barbara Gargano, în vârstă de 38 de ani, și pe cei doi copii gemeni ai lor, un băiat și o fetiță de doi ani, în timp ce dormeau în pat, în jurul orei 4 dimineața, luni noaptea.

A țintit spre cap, câte o lovitură pentru fiecare. Apoi bărbatul a întors arma, de calibru 22, către sine și s-a sinucis. Fiul Alessandro a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, sora mai mică, Aurora, încă se luptă să supraviețuiască.

Poytrivit La Repubblica, bărbatul era supărat pentru că Barbara voia să părăsească locuința lor din Carignano. În oraș, toată lumea știa că cuplul este în criză, dar nimeni nu și-a imaginat ce se va întâmpla. „În ultima vreme l-am văzut pe Alberto foarte abătut – spune un vecin -, era clar că a trăit foarte rău despărțirea, a slăbit, a spus că nu a dormit. Dar nu a fost niciodată o persoană violentă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version