in

Doi fraţi români acuzaţi de uciderea unui întreprinzător italian

Doi fraţi români, Marchidan Liviu, de 30 de ani, şi Marchidan Ionuţ Radu, de 21 de ani, ambii domiciliaţi la Torino, au fost arestaţi pe 10 martie, după aproape un an de anchete, de către Carabinierii de la Nucleul Investigativ din Asti. Sunt acuzati de uciderea lui Carmelo Casale, intreprinzator din construcţii din Buttigliera di Asti (AT) al cărui cadavru a fost descoperit pe 2 aprilie 2010 în interiorul unei case nelocuite din Capriglio.

Anchetele au demonstrat că întreprinzătorul era implicat într-un „sistem” care avea ca scop obţinerea ilicită de importante împrumuturi bancare pentru achiziţionarea sau renovarea de imobile, în favoarea unor subiecţi care nu îndeplineau cerinţele necesare. Tot din anchete a reieşit că a fost ucis cu sălbăticie de cei doi fraţi cu pumnii şi picioarele, după ce a fost legat şi imobilizat, fiindcă aceştia, care beneficiaseră şi ei de un împrumut ilicit, considerau că au fost înşelaţi.
Carmelo Casale probabil a pretins pentru banii împrumutaţi indirect dobânzi considerate excesive de cei doi fraţi.

In urma cercetărilor şi din mărturiile strânse a reieşit că între întreprinzător şi fraţii M. relaţiile deja foarte tensionate ar fi explodat în noaptea de 30 martie anul trecut când, într-un pub din Chieri, s-a iscat o discuţie violentă între cei trei, care a continuat în afara localului. Cei trei s-ar fi îndepărtat şi din acel moment nu s-a mai ştiut nimic de Carmelo Casale până la momentul găsirii cadavrului la Capriglio.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Din aprilie angajări online pentru „badante”

Roma/ Concert de excepţie cu cvartetul „Enescu”