in

Doi români au ucis un cerşetor la Sanremo

Lovit în cap cu cârjele. Aşa a fost ucis Ion Ionescu, de 55 de ani, cerşetorul găsit mort pe 20 mai la Sanremo, la gura de vărsare a râului San Francesco, sub un pod aflat la mică distanţă de plajele din Porto Sole. A fost găsit acoperit cu pături şi cartoane, cu capul zdrobit, într-o baltă de sânge, cu cârjele cu care se ajuta să meargă aruncate în apă.

A fost găsit de câţiva muncitori, angajaţi la nişte lucrări de curăţare a zonei. Ei au fost cei ce au chemat poliţia, care la scurt timp după a reţinut trei români. Doi dintre ei (foto) au fost arestaţi: Ciprian Cosmin Donea, de 27 de ani, şi Nicolae Panaite, de 34, şi aceştia oameni ai străzii. Victima se adăpostea de mai multe zile pe sub pod, în apropierea portului vechi din Sanremo. Sosise de o săptămână în oraş.

După ce l-au ucis cu lovituri de cârjă, cei doi arestaţi s-au culcat la numai câţiva metri distanţă, lăsându-l să moară lent. Este unul dintre detaliile cele mai înspăimântătoare ale uciderii lui Ion Ionescu. Acest detaliu a ieşit la suprafaţă pe timpul interogatoriilor. Cei doi români l-ar fi ucis pe Ionescu din cauza unui litigiu pe fondul consumului de alcool. Erau beţi, din acest motiv, au declarat investigatorilor, nu şi-au dat seama că Ionescu murea.

Dimineaţa, după eliminarea alcoolului consumat, s-au apropiat de Ionescu. Când au văzut că nu se mişca, au fugit. Nu au ajuns departe, însă, fiindcă poliţia i-a prins într-o piaţă apropiată.

În fotografiile alăturate, victima şi locul crimei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marius Luca (78 voturi la Castel Madama): Sunt mulţumit

PSD Diaspora are filială la Roma