Menu
in

Dramă într-o familie de români din Pozzuolo. „Vrei divorț? Îți tai degetele”

Un român de 36 de ani din Pozzuolo (provincia Milano) a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală agravată și rele tratamente asupra soției.

Femeia luase certificatul de căsătorie și îl dusese la o prietenă pentru a demara procedura de divorț prin intermediul unui avocat.

Pentru el, aceasta a fost o jignire de neiertat. A promis că îi va tăia degetele. Și cu această amenințare, însoțită de o ploaie de pumni aplicați în capul și gâtul soției de 33 de ani, el a constrâns-o să-i mărturisească intențiile sale.

Bărbatul s-a prezentat în fața judecătorului cu acuzația de rele tratamente și vătămare corporală agravată de faptul că a comis fapta asupra soției.

Dramă lângă Verona, un român și-a înjunghiat soția și s-a sinucis

Judecătorul a dispus trimiterea în judecată a bărbatului care va trebui să compară în fața judecătorului monocrat de la tribunalul din Udine pe 11 martie.

De cele mai multe ori furia și reacțiile violente ale bărbatului erau declanșate de alcool și, când făcea exces de acesta, își agresa soția obligând-o să suporte chinuri fizice și psihologice prin intermediul unor continue agresiuni, amenințări și umiliri.

„Mă trădezi cu un italian”, și-a ucis soția cu 14 lovituri de cuțit

Ea îi propusese să apeleze la un terapeut pentru a scăpa de dependența de alcool, însă nu a folosit la nimic. Și astfel, începând cu 2006, timp de șase ani viața acelei femei a fost un calvar.

Fiecare minimă opoziție pentru el era motiv de reacții disproporționate, jigniri și amenințări pentru a o determina să renunțe la intenția de a cere divorțul. „Dacă te duci la carabinieri te omor, apoi mă omor pe mine”, i-a spus. Nu a fost suficient. Ea chiar s-a dus în iulie anul trecut la aceștia. și mașinăria justiției s-a pus în mișcare.

Gelozie: și-a zgâriat soțul cu unghiile, l-a mușcat, l-a lovit cu un sertar și în final l-a înjunghiat, româncă arestată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version