in

Drama unei tinere românce din Reggio Calabria, violată timp de şase ani de propriul frate

De şase ani o tânără româncă de 23 de ani din Bovalino (provincia Reggio Calabria), cu grave dificultăţi motorii a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale de propriul frate. Povestea a ieşit la lumină fiindcă tânăra a rămas însărcinată şi i-a mărturisit unei prietene, care a însoţit-o la spital pentru consultaţii.

Fata are dificultăţi la mers din cauza scoliozei: boala a împiedicat şi dezvoltarea fizică a fetei, aceasta având o înălţime de numai 110 centimetri şi greutatea de 20 de kg şi necesitând un corset pentru a se deplasa.

Tânăra trăieşte cu mama care se pare că era la curent cu violurile continue suferite de tânără din partea fratelui, Daniel S., căsătorit şi tată a doi copii. Când tânăra i-a mărturisit mamei că este însărcinată, aceasta i-a răspuns: "Vroiai atât de mult un copil, acum îl vei avea".

Fratele violator a fost arestat de agenţii Comisariatului din Bovalino cu acuzaţia de viol continuat şi agravat şi incest. Fata este acum în a cincea lună de sarcină şi a cerut să poată păstra copilul. Condiţiile fizice, dar şi cele economice, nu i-ar permite însă tinerei să ducă la termen sarcina.
De caz se ocupă magistratura din Locri: procurorul Rosanna Squeglia a cerut serviciilor sociale un raport detaliat şi i-a încredinţat unui expert medical evaluarea condiţiilor fizice şi psihice ale tinerei. Aceasta este majoră, astfel că decizia de întrerupere a sarcinii îi revine în mod exclusiv.

Fata a fost oricum dusă din Bovalino şi acum se află într-o localitate secretă unde este supusă terapiilor necesare, sub îngrijirea unui psiholog. A povestit magistratului că prima dată a fost violată când avea 16 ani. Începând cu acel moment a trecut printr-o dramă continuă, trăită între zidurile casei fără a putea avea vreodată o reacţie. Scolioza a constrâns-o la lungi perioade de şedere în pat. Tânăra a fost pentru mult timp în imposibilitatea de a se mişca. Fratele violator a profitat de această condiţie şi ani la rând a violat-o, stimulat şi de consimţământul tacit al mamei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jojo a purtat o rochie de mireasă cu 7.000 de perle naturale

Eugen Terteleac, preşedintele ARI: „Nu a fost o manifestaţie de partid”