in

Dramele singurătății: Româncă de 46 de ani, moartă în casă la Treia (Macerata). Zăcea fără viață într-un fotoliu

O româncă de 46 de ani a fost moartă în locuința ei din Treia, provincia Macerata, scrie publicația cronachemaceratesi.it.

Este vorba de o româncă care era în îngrijirea serviciilor sociale ale municipalității. De ieri nu a mai răspuns și astăzi asistenta care a avut grijă de ea a cerut ajutor. Moartea este legată de cauze naturale, scrie publicația citată.

Femeia de 46 de ani, care locuia singură, a fost găsită moartă în interiorul casei sale din Treia. Conform reconstituirii făcute de 118 și de carabinieri, femeia a murit din cauze naturale.

Locuia în via Strade Basse, unde se află locuințele sociale. Femeia este o româncă care era în grija serviciilor sociale ale orașului.

De ieri, 30 august, nu a mai răspuns, așa că astăzi asistentul social care a urmat-o a cerut ajutor. La fața locului, chiar înainte de ora 12, pompierii au intervenit, alături de personalul medical de la 118. Pompierii au deschis ușa casei și au intrat. Femeia a fost găsită fără viață.

Odată ce ușa este a fost deschisă, scena era dramatică. Femeia a fost găsită fără viață într-un fotoliu. Locuia singură în casa ei după moartea partenerului, dar nu putea face nimic împotriva unei boli necruțătoare cu care se lupta de ceva vreme, scrie youtvrs.it.

Carabinierii au intervenit la fața locului pentru investigații.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Astăzi se sărbătorește Ziua Limbii Române. Inițiatorul legii, senatorul Viorel Badea: ”E o sărbătoare a unităţii noastre, chiar dacă uneori suntem despărţiţi de mii de kilometri”

Italia va suferi cea mai gravă recesiune economică pe care a cunoscut-o de la cel de-al Doilea Război Mondial