in

Emigrant italian de 19 ani, răpus de coronavirus la Londra. Medicii i-au spus că e ”tânăr, puternic şi nu trebuie să-şi facă griji.”

Luca Di Nicola, un tânăr italian în vârstă de 19 ani, a fost răpus de coronavirus la Londra, scrie Daily Mail, care mai notează că medicii i-au spus că e ”tânăr, puternic şi nu trebuie să-şi facă griji.”

Luca Di Nicola a plecat din Nereto, Italia, la Londra pentru a lucra ca bucătar. El a contactat virusul care provoacă COVID-19 şi a decedat la spitalul North Middlesex. Potrivit sursei citate, tânărul a fost internat cu diagnosticul pneumonie, iar familia spune ca înainte era foarte sănătos şi nu arătase niciodată semne de boală,

Giada, mătuşa tânărului decedat, a vorbit pentru cotidianul italian La Repubbica. ”Cu o săptămână înainte a început să tuşească şi să aibă febră, iar cumnata mea Clarissa şi partenerul său Vicenzo au avut şi ei simptome. Doctorul de la Londra i-a dat nepotului meu nişte paracetamol. Starea s-a agravat pe 23 martie. Acelaşi doctor l-a vizitat acasă şi i-a spus că este tânăr, puternic şi că nu trebuie să-şi facă griji, chiar dacă este o gripă foarte puternică”, a spus ea.

Potrivit Daily Mail, în cele din urmă tânărul a ajuns la spital, dar starea sa era prea gravă. A fost intubat la terapie intensivă, însă plămânii săi au cedat.

Presa italiană scrie că mama tânărului şi partenera ei nu au fost testaţi ulterior, ci doar sfătuiţi să se izoleze.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, semnal de alarmă pentru copii, se cere urgent să li se permită să iasă măcar o oră pe zi în aer liber

Au jurat credință altor state. Românii, pe primul loc la dobândirea cetăţeniei unui stat membru UE