in

”Ești un român scârbos”: italian atacat cu maceta după ce l-a batjocorit pe un român. Închisoare și amendă pentru român

Cu o macetă lângă locuința unui tânăr pentru reglarea conturilor. Pentru a răzbuna acea jignire care de prea multe ori a făcut să fie ridiculizat în fața tuturor și l-a făcut să se simtă batjocorit.

”Ești un român scârbos”, i-a zia italianul, și L.M., născut la București, nu mai rezistă.

S-a întâmplat la Bomarzo, în provincia Viterbo. Este 9 iulie 2014 și puțin după miezul nopții decide să-l sperie pe acel tânăr. Se postează cu mașina lângă clădirea acestuia și la lăsarea nopții intră în acțiune. Cu fața acoperită cu o  beretă neagră, se apropie de grădina vilei cu patru apartamente și intră.

”Nu se știe ce intenții avea – subliniază avocatul său – dar probabil voia numai să sperie acea persoană care l-a umilit în mai multe ocazii”.

Păcat că tânărul L.M. nu și-a făcut socotelile cu insomnia unei vecine: ”Apelul la cazarmă a sosit pe la miezul nopții. O femeie declara că a văzut un bărbat cu cagulă intrând în vila din fața ferestrei sale. Credea că e un hoț. Am intervenit imediat”.

Declarațiile femeii s-au dovedit reale: ”În grădină chiar era cineva: pentru a-l bloca și reține, a trebuit să tragem în aer”, amintește carabinierul. Apoi arestarea tânărului și denunțul pentru port ilegal de armă.

Pe 6 decembrie a.c. a fost dată sentința: L.M. a fost condamnat la 4 luni de închisoare și 800 de euro amendă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lucrători precari în Italia, mai mulți ca niciodată. Numărul celor aflați în dificultate a crescut cu 45%

Torino, îngrijitoarea-poetă ține unită comunitatea: a organizat singură o bibliotecă românească. ”Nu pot să o țin deschisă mereu, nu e ușor”