in

Familie distrusă într-un accident la Imola, româncă de 47 de ani moartă, fiul ei în stare critică la spital

O româncă de 47 de ani, Maricica Danculea, originară din Bacău, a murit într-un accident de circulaţie produs ieri, 29 octombrie, la Imola, în zona Casola Canina. Maricica se afla într-un Peugeot 207 station wagon cu fiul şi fiica ei, de 22 şi 15 ani. La volan se afla băiatul.

Maşina românilor s-a ciocnit cu un Renault Clio condus de o italiancă de 46 de ani, C.S. În urma impactului, Maricica Danculea a murit pe loc. Fiul ei, proiectat în afara maşinii în timpul accidentului, a fost transportat de urgenţă cu elicopterul, în stare foarte gravă, la Spitalul Maggiore din Bologna, iar fata de 15 ani a scăpat nevătămată, salvată de centura de siguranţă. Italianca din cealaltă maşină s-a ales cu răni uşoare.

Il Resto del Carlino scrie că familia de români este rezidentă la Medicina, în Emilia Romagna. În urma accidentului, maşina Peugeot a doborât un stâlp telefonic înainte de a se opri într-un copac.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Locuiesc în Italia, într-un apartament cu chirie. Trebuie să plătesc TASI?

Fiscul românesc ajunge cu mâna la buzunarele diasporei: Ministerul Finanțelor va controla AUTOMAT conturile românilor din străinătate