Menu
in

Femeie antivaccin moare la 39 de ani la Milano, întreaga familie este infectată

O femeie care nu a vrut să se vaccineze, Agnese Beatrici, în vârstă de 39 de ani, mamă a unui băiat de 2 ani și a unei fete de 7 ani, a murit la Milano după ce a contractat Covid.

Rezidentă în Piancogno, provincia Brescia, a avut rezultat pozitiv la test după ce s-a întors dintr-o vacanță de familie.

Conform celor reconstruite de „Giornale di Brescia”, femeia în vârstă de 39 de ani era o antivaccinistă convinsă și întreaga familie nu a fost vaccinată.

Și soțul, tatăl și mama ei s-au infectat. Aceasta din urmă este internată în stare gravă la Spitalul „Civile” din Brescia.

Agnese Beatrici nu aparținea oficial mișcării No Vax. Era pur și simplu convinsă că nu trebuie să se vaccineze.

Pordenone, Marco moare la 36 de ani. „Mă doare capul, mă culc”. Abia făcuse a doua doză

„A plecat la cer”

„Neplăcerea mea ca primar și ca reprezentant al comunității este foarte puternică – spune primarul din Piancogno – Agnese era mamă și tânără. Acum a plecat în cer. Am crezut că nu vom vedea niciodată pe cineva murind din Covid, dar s-a întâmplat ”.

Primarul nu comentează alegerea femeii de a nu se vaccina, cu cel mai mare respect pentru cele întâmplate.

„Covid este acolo, este prezent – subliniază el – trebuie să ne amintim, să ne păstrăm distanța și noi municipalitățile trebuie să avem în vedere existența pandemiei și să încercăm să organizăm evenimente care nu devin periculoase.

Vaccinul, ni se spune, ajută la evitarea îmbolnăvirii grave, dar nu este momentul pentru a judeca.

Varianta Delta, fetiță de 11 ani din Palermo moare, a infectat-o sora ei care se întorsese din Spania

Realitatea este aceea a unei mame, a unei mame bune și însorite, care și-a lăsat singuri copiii și oamenii care o iubeau. Nu voi lipsi de la înmormântarea ei ”.

În Piancogno, aproximativ 45 de persoane au murit de la începutul pandemiei, inclusiv vârstnicii spitalizați în RSA locală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version