in

Femeie încolţită de mistreţi în parcarea unui supermarket la Formello – VIDEO

Mai mulţi mistreţi au încolţit o femeie, în parcarea unui supermarket de la Le Rughe, localitatea Formello, de lângă Roma. Animalele o urmăresc pe femeie, în timp ce aceasta încearcă în zadar să se ţină la distanţă de ele.

La un moment dat, victima panicată este nevoită să arunce sacoşa cu cumpărături, pe care animalele o devorează imediat, scrie Adevărul.

Un videoclip postat joi pe reţelele de socializare înfăţişează o femeie care se află în parcarea unui supermarket, în timp ce încearcă să scape de mai mulţi mistreţi.

Panicată, victima aruncă punga în care se aflau cumpărăturile si o ia la fugă. Animalele încep să mănânce conţinutul sacoşei în parcare, după care fug cu restul pradei. 

În octombrie anul trecut, primarul Romei a ordonat o anchetă după ce nişte mistreţi care frecventau oraşul au fost împuşcaţi şi omorâţi de poliţişti într-un loc de joacă pentru copii de lângă Vatican.

Evenimentul a stârnit protestele activiştilor pentru drepturile animalelor şi ale unor localnici.

Însă, în ultimii ani, fermierii italieni au protestat de nenumărate ori spunând că mistreţii fac ravagii pe terenurile lor şi chiar provoacă accidente rutiere fatale.

Se estimează că două milioane de mistreţi trăiesc în Italia, iar vânătoarea lor este o distracţie populară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ursula și vaccinarea infinită: UE recunoaște că vaccinurile nu produc imunitate, se pregătesc deja dozele pentru 2022 și 2023

Silvio Berlusconi a părăsit spitalul. „Este nerăbdător să revină la o activitate deplină”