in

Ferrara, asociaţie culturală, gestionată de o româncă, transformată în bordel

Clubul din Vigarano Mainarda, provincia Ferrara, nu era o asociaţie culturală: în local în afara urmăririi de spectacole erotice se puteau întreţine relaţii sexuale cu plată.

Clubul din Vigarano Mainarda (în mod oficial sediu al unei asociaţii culturale) se numea „24.000 baci”. În cadrul operaţiunii, denumită „Last Sex”, poliţia din Ferrara a descoperit că în spatele aparenţelor de club cultural, în local funcţiona o adevărată casă de prostituţie.


Astfel, în cadrul descinderii de pe 4 martie, poliţiştii au arestat 3 persoane considerate responsabile, în complicitate, de favorizarea şi exploatarea prostituţiei. Acestea au fost puse în arest la domiciliu. Arestaţii sunt: B.G., de 48 de ani, originar din Bondeno, O.A.G., de 28 de ani, româncă, iubita lui B.G., şi B.D., de 48 de ani, din Ferrara.


Localul, care în serile cu cel mai mare aflux de clienţi (în special vinerea şi sâmbăta) ajungea să le aducă proprietarilor un câştig de peste 3.000 de euro de seară, a fost în mod definitiv închis în urma deciziei autorităţii judiciare.

Ancheta a fost demarată în octombrie 2013 când prin intermediul unui control de natură administrativă, câţiva agenţi în civil s-au prezentat la intrarea localului, primind imediat avansurile fetelor binedispuse. De aici primele suspiciuni. Ancheta a continuat în perioada ianuarie-iunie 2014, până la ultimele descoperiri decisive care au dus la 3 arestări.

Cele trei persoane arestate garantau prezenţa a circa 20 de fete în fiecare seară, aproape toate românce – în mod regulamentar înscrise în asociaţia culturală – care în realitate erau plătite în baza numărului de relaţii sexuale avute cu clienţii (şi aceştia din urmă în mod formal legitimaţi la asociaţie).

Contabilitatea privind activitatea fetelor era ţinută cu o rigidă metodologie: la intrare clienţii, în urma plăţii unei sume care putea varia de la 50 la 100 de euro, primeau indicaţii precise privind amplasamentul unor zone speciale, din apropierea sălii mari, saloane şi mici spaţii izolate şi ascunse de perdele mari, dincolo de care era posibil să beneficieze de un spectacol erotic dar şi să consume raporturi sexuale.

Echipa mobilă, care a percheziţionat în mod minuţios întregul local, printre altele a descoperit materiale care dovedesc fără echivoc consumarea de raporturi sexuale, cum ar fi, de exemplu, câteva prezervative. Românca de 28 de ani era cea care gestiona practic activitatea fetelor, ordonându-le chiar şi cum ar fi trebuit să se îmbrace pentru a face plăcere unui client care, poate, îşi exprimase anumite dorinţe.

În plus, Echipa mobilă a fost în măsură să certifice peste 80 de schimburi de bani special pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu fetele. Exista chiar o aproape fantomatică fată cunoscută drept „femeia-pisică”. Potrivit listei ilegale de tarife, cheltuind 100 de euro un client putea să stea în compania unei fete maxim 20 de minute.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Petrean Emanuela Cristina, o maramureșeancă, tânără speranță a gimnasticii italiene

Randazzo, i-a pus șurubelnița în gât, arestat pentru încălcarea interdicţiei de apropiere de fosta soție