in

Ferrara, român extrem de violent, cercetat penal după ce și-a amenințat logodnica și rudele cu un ciocan

Un român beat și extrem de violent este cercetat penal în Italia, după ce și-a amenințat cu ciocanul partenera și o rudă a femeii. Românul nu ar fi la primul scandal provocat. El trebuie să se mențină la distanță de logodnica sa, până la finalul anchetei. Incidentul s-a petrecut duminică, în Via della Concia, din Ferrara.

Conform estense.com, pe strada respectivă a fost solicitată intervenția unui echipaj de poliție, iar oamenii legii au găsit la locul respectiv mai multe persoane, inclusiv o tânără care plângea și era extrem de agitată. S-a stabilit că tânăra fusese agresată de logodnicul ei, în timpul unui scandal domestic izbucnit în mod spontan.

Mai mult, românul a amenințat-o cu un ciocan, moment în care o rudă a femeii a căutat să intervină și să aplaneze conflictul. Românul a amenințat și ruda respectivă cu ciocanul și i-a adresat cuvinte dure, moment în care rudele agresorului au părăsit locația și au solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

Oamenii legii l-au găsit pe român în propria locuință. La vederea polițiștilor, acesta a continuat să fie recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat. S-a stabilit inclusiv faptul că nu este prima dată când românul își agresează partenera și că acesta provoacă numeroase scandaluri pe fondul consumului de alcool.

Românul va fi cercetat penal, urmând ca cel puțin până la finalizarea anchetei să stea într-o altă locație, pentru a nu se apropia de victimă, respectiv de logodnica sa.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Badante românce, obligate să-și facă testul pentru Covid pe banii lor la Torino. ”Nu vine nimeni de la ASL să îți facă testul”

Claudiu Stănășel, sfaturi pentru românii care candidează în Italia: ”Nu există consilier local ales exclusiv doar al românilor într-un oraș italian!”