in

Fetița familiei de români din Concorezzo, care a căzut de la balcon, e în afara pericolului: ”Și-a recunoscut mama, a întrebat despre tatăl ei și despre frate”

O fetița româncă de doi ani, care a căzut de la trei metri înălțime după ce s-a cățărat pe balconul locuinței, în localitatea Concorezzo din Italia, a deschis ochii și și-a recunoscut mama. Copila suferise răni severe la cap și o hemoragie cerebrală în urma impactului, prognosticul inițial al medicilor fiind rezervat, scrie presa italiană. Copila și-a revenit după ore întregi petrecute la Terapie Intensivă. Comunitatea din Concorezzo a fost alături de familia românilor

Copila este în afara pericolului. Și-a recunoscut mama, a întrebat despre tatăl ei și despre frate, pe scurt este conștientă. Fetița chiar a cerut lapte și să vadă desene animate”, a declarat Mauro Capitanio, edilul din Concorezzo, potrivit ilgiorno.it.

Un cititor al publicației noastre ne-a trimis și un printscreen prin care se confirmă că fetița e bine:

Comunitatea din Concorezzo a fost mereu alături de familia românilor. De altfel, chiar primarul a fost cel care a făcut anunțul că starea fetiței s-a îmbunătățit.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

INPS, studiu șocant: Morții sunt cu 19.000 în plus în Italia, datele de la Protecția Civilă nu sunt foarte credibile.

Episcopia Italiei a semnat un protocol cu statul italian privind redeschiderea bisericilor din peninsulă