in

Filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu fiica de 13 ani. Român arestat la Milano

De un an avea o relație ascunsă cu fiica propriei iubite, din câte se pare cu consimțământul fetei. Un cetățean român a fost arestat pentru acte sexuale cu minor.

De un an avea o relație ascunsă cu fiica vitregă de 13 ani. Raporturile lor sexuale, din câte se pare consimțite de fată, au fost descoperite de soție (și mamă a minorei) datorită unui aparat de înregistrat pe care femeia l-a ascuns în casă fiindcă de câteva luni avea bănuiala că este înșelată.

Din acest motiv, pentru acte sexuale cu un minor, a fost arestat un cetățean român, la Milano. Potrivit anchetelor efectuate de Echipa mobilă, responsabilitățile bărbatului sunt penale, chiar dacă fata a spus de mai multe ori că relațiile lor erau consimțite.

Poliția a descoperit povestea după o intervenție în casa familiei pentru o ceartă violentă. Apelul telefonic a fost dat de rude, înfricoșate de urlete. Mama, o femeie de 40 de ani, le-a povestit polițiștilor motivul discuției, mărturisind că a instalat o microcameră în dormitor și un aparat de înregistrat în bucătărie, unde a avut loc unul dintre actele lor sexuale.

Când femeia a cerut explicații celor doi, a izbucnit încăierarea și bărbatul a plecat de acasă, în final fiind arestat.

Termini, prostituție de minori, preot arestat. «Ne dădeau între 20 și 50 de euro de fiecare dată»

Profesorul sicilian care abuza de copii români, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cinci italieni la întâlnirea Bilderberg. Niciun român nu a fost invitat

Furau vehicule agricole pe care le revindeau în România