in

Final tragic al unei italience: ucisă, mărunţită şi dată de mâncare la porci. A avut curaj să înfrunte un mafiot

Final tragic al unei femei care a avut curajul să înfrunte un membru al mafiei din Italia. Maria Chindamo, o afaceristă de 42 de ani, care locuia la Limbadi, în regiunea Calabria, a fost răpită, omorâtă și dată de mâncare la porci. Femeia era dispărută de pe 6 mai 2016. Era la ferma sa, iar de atunci nu a mai fost văzută de nimeni.

Dispariția sa a avut loc în ziua comemorării sinuciderii soțului ei, care s-a spânzurat la câteva zile după ce cuplul a decis să se despartă. Din această cauză, anchetatorii au crezut inițial că au de-a face cu represalii din partea familiei soțului, dar ancheta nu a avut niciun rezultat.

Abia după mai bine de patru ani şi jumătate de la dispariţia afaceristei, autorităţile italiene au primit informaţii conform cărora aceasta a fost ucisă. Informaţiile ar fi provenit de la Antonio Cossidente, un fost mafiot care a trecut de partea autorităţilor începând să colaboreze cu acestea pentru destrămarea grupărilor de crimă organizată. Potrivit lui Cossidente, femeia a fost răpită și ucisă de Salvatore Ascone, de 54 de ani, care locuia în vecinătatea victimei.

Bărbatul, care avea legături puternice cu celebrul clan de mafioţi Ndrangheta, căuta să-şi extindă domeniul aflat în proprietatea sa şi a pus ochii pe terenul deţinut de vecina lui. A făcut presiuni nenumărate pentru a pune stăpânire pe terenul Mariei Chindamo, însă aceasta a rezistat eroic.

Femeia a fost urcată cu forța într-o dubă și dusă la o fermă, unde a fost ucisă și apoi mărunțită cu o mașină de treierat înainte de a fi aruncată la porci, care au fost înfometați anterior timp de câteva zile. În toți acești ani poliția a răscolit toate fermele din zonă și au verificat zeci de utilaje agricole și mașini pentru a găsi urme de sânge ale femeii. Au fost folosiți inclusiv câini specializați aduși de la Palermo, dar fără rezultate. Criminalul a fost chiar arestat în iulie 2020 pentru o altă faptă și apoi eliberat, în urma unei înțelegeri cu procurorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc în Calabria, un medic responsabil cu vaccinarea angajaților unui spital S-A SINUCIS

Terapie intensivă Covid, 11 regiuni din Italia au depășit nivelul de alertă