in

Fiumicino, româncă atacată de vecinul italian cu sticle incendiare, rănită fetița de 3 ani a femeii

Își persecută vecina, aruncă un molotov în grădină atingând fiica femei, o fetiță de 3 ani, căreia i-a ars o parte din păr: pe 24 septembrie seara carabinierii l-au arestat la Fiumicino pe un roman de 36 de ani, cu antecedente penale, pentru stalking în privința unei românce de 26 de ani.

Bărbatul, rezident în localitatea Fiumicino, autor al nenumărate acte persecutorii asupra tinerei de 26 de ani, în seara de 24 septembrie a amenințat-o cu moartea și a aruncat un bidon cu lichid inflamabil, aprins cu un fitil, în grădina din spatele locuinței sale, apoi a fugit. Militarii au sosit în timp ce femeia, cu ajutorul vecinilor, încerca să stingă flăcările din grădina sa, unde a existat riscul unei tragedii. Fiica femeii, o fetiță de 3 ani, a fost atinsă de lichidul inflamabil și s-a ales cu fire de păr arse.

Micuța a fost consultată de paramedicii de la 118 însă nu a avut nevoie de îngrijiri. Carabinierii l-au arestat pe stalker.

Tânăra, audiată de carabinieri, a povestit despre continue și nemotivate injurii, amenințări, abuzuri care au determinat-o, în multe ocazii, să evite să iasă din casă sau să-și lase afară copii, chiar și numai pentru a se duce la școală, tocmai de teama unor gesturi și mai violente.

Agresorul, de 36 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat de carabinierii din Ostia și a fost dus la închisoarea din Civitavecchia.

Hărțuitorul a fost găsit la mică distanță de locuință pe via Passo della Sentinella, la bordul autoturismului său. În vehicul a fost găsit încă un bidon de 25 de litri, în care bărbatul făcuse deja o gaură pentru a introduce un fitil, și un cuțit.

Avocatul răspunde / Infracţiunea de stalking


 

Citiți și:

Românca îl refuză, el îi distruge mașina: calabrez arestat pentru stalking

Arestat pentru hărțuirea unei prostituate, deţinut român s-a spânzurat la Bologna

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adam și Gabriela dorm într-o gară din Italia, nevoiți să cerșească: ”Ne vrem fiii aici, în Italia”

Savona, întreprinzător italian faimos, arestat pentru viol asupra fostei menajere române