in

Foggia, chemată pentru a lucra ca îngrijitoare, constrânsă să se prostitueze. Salvată datorită Whatsapp

Venise în Italia cu visul unei munci de îngrijitoare, apoi a fost făcută sclavă și constrânsă să se prostitueze: tânăra româncă a fost găsită la Termoli.

Victima a fost bătută de bărbații care au adus-o în Italia și au constrâns-o să se prostitueze în apropiere de gară, pe timpul serii, și să cerșească, chiar și în afara Foggiei, pe timpul dimineții.

La câteva zile după plecare, femeia a trimis surorii sale un sms cu mesajul ”ITALIA FOGGIA SUNĂ”, astfel fiind activate anchetele și tânăra fiind găsită la Termoli.

În urma contactelor telefonice dintre personalul echipei mobile și doi voluntari ai serviciului civil în străinătate din Arad (România), a reieșit că pe 30 august a ajuns la Foggia, provenind din România, o femeie de circa 28 de ani, V.C., de etnie romă. Tânăra, contactată de un conațional de-al său, fusese invitată în Italia pentru a efectua munca de îngrijitoare.

Cei doi voluntari au primit vestea de la sora tinerei de 28 de ani care a le-a spus că românii ar fi ajuns în orașul Foggia la bordul unui autoturism, fără a ști să indice numărul de înmatriculare. Voluntarii, în contact constant cu investigatorii de la echipa mobilă, au declarat că au aflat desre situație de la sora tinerei care era foarte îngrijorată deoarece în ziua precedentă primise un sms cu mesajul ”Italia Foggia Sună”.

După mesaj, femeia și-a contactat sora însă aceasta din urmă a spus că a fost sechestrată și nu poate vorbi la telefon. Practic victima era ostatică și documentele îi fuseseră sustrase de către bărbați. A fost și bătută de bărbații care au dus-o în Italia. Obiectivul răufăcătorilor era acela de a o face să se prostitueze la Foggia pe timpul serii, în apropierea gării, și să o oblige să cerșească ziua chiar și în afara orașului.

În urma acestei semnalări, voluntarii, la indicația personalului de la secția Criminalitate Străină și Prostituție, au trimis prin WhatsApp imaginile femeii sechestrate și indicații privind bărbatul care ar fi dus-o în Italia. Odată activate anchetele, femeia a fost depistată la Termoli. Poliția a reținut-o și pe Isaura Mustafa (foto), de 24 de ani, femeia care o păzea pe victimă.


Citiți și:

Viol în grup în Calabria, caz asemănător cu cel de la Vaslui: ”Ea şi-a căutat-o”. Victima, o fată de numai 13 ani

Povestea tristă a unei românce din Italia: Lioara, 28 de ani, ucisă pe un câmp din Boscomatico

Bordel cu românce la Vittoria, vecinii exasperați de mulțimea de bărbați ce roiesc în jurul casei

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Firmă situată în nordul Italiei, specializată în execuţia instalaţiilor electrice industriale, ANGAJEAZĂ ELECTRICIENI

Un tânăr din UK dorește să candideze pe listele USR. ”Am intrat în politică pentru că îmi pasă de românii de peste hotare”