in

Fondi, român de 34 de ani, găsit spânzurat de un pod din centrul oraşului

Vasile, un român de 34 de ani, din Maramureş, şi-a pus capăt zilelor, săptămâna trecută, în Fondi, Italia, oraş unde era stabilit de mai mulţi ani. Vasile a fost găsit spânzurat de un pod din centrul oraşului. Iniţial poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a stabili exact modul în care românul şi-a pierdut viaţa.

Autopsia a stabilit ceea ce oamenii legii anticipau, astfel că poliţiştii au anunţat vineri că românul s-a sinucis, scrie observator.tv, care citează presa italiană.

După finalizarea anchetei, trupul neînsufleţit a fost predat rudelor şi urmează să fie repatriat pentru ca Vasile să fie înmormântat în ţară.

Stabilit de mai mulţi ani în Italia, Vasile era căsătorit, astfel că lasă în urmă o soţie îndurerată. Apropiaţii nu îşi explică motivul care l-a împins pe bărbat să se sinucidă, dar se merge pe ideea conform căreia acestuia i se făcuse de ceva timp dor de casă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Rivoli, îngrijitoare română, a furat 25.000 de euro de la bătrânul pe care îl îngrijea, poliția i-a găsit bani în lenjeria intimă

Mantova, copil român de 10 ani, înjunghiat de un chinez în timp ce era la plimbare cu mama lui