Menu
in

Frosinone, petrecere cu muzică și băutură în plină pandemie, 13 români amendați cu peste 5.000 de euro

O petrecere organizată la Cervaro, provincial Frosinone – Lazio, în plină pandemie, în curtea casei unui român, cu muzică și băutură a adus sancțiuni de peste 5.000 de euro. 13 români, participanți la chef, au primit câte 400 de euro amendă, de fiecare.

Carabinierii au fost alertați de niște vecini care i-au denunțat pe români din cauza muzicii puternice și a zgomotului. Când au ajuns la casa cu pricina, carabinierii au identificat 13 persoane în curte. ”Nu este încă foarte clar ce i-a determinat pe cei treisprezece să se adune în grădina conaționalului lor. Nu era o petrecere de ziua de naștere, nici un eveniment anume”, scrie ciociarriaoggi.it.

Sosirea militarilor de la stația Cervaro – compania Cassino, aflați sub ordinele căpitanului Giuseppe Scolaro nu a schimbat cu nimic atmosfera. Petrecăreții continuau să bea, să asculte muzică și să facă gălăgie. Cei 13 cetățeni români, cu vârste cuprinse  între 30 și 50 de ani, au dat dovadă de nepăsare absolută, sfidând regulile actuale care impun interdicția absolută a întâlnirilor și a adunărilor, mai scrie sursa citată. 

Mai precis, participanții nu ar fi respectat distanța de siguranță interpersonală oferită de decretul coronavirus în vigoare, astfel, după identificarea lor, carabinierii i-au sancționat cu o amendă de 400 de euro fiecare. O penalizare maxi, prin urmare, care a depășit 5.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version