in

Fuge de poliţie pe stâlp: carbonizat

S-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune pentru a scăpa de poliţie şi a fost electrocutat mortal. S-a întâmplat la Asti pe 13 iunie. Un român de 40 de ani a plecat de acasă după ce şi-a bătut cu sălbăticie soţia cu un ciocan. Credea că a ucis-o.

Soţia lui, de 30 ani, s-a dus însă singură la spital, cu răni importante la cap. A povestit că s-a rănit căzând pe scări. Medicii nu au crezut-o şi au chemat poliţia. Femeia a recunoscut în faţa agenţilor că a fost bătută şi apoi lovită în mod repetat în cap de soţ cu un ciocan de tâmplărie. În urma unei percheziţii imediate în locuinţa cuplului, poliţia a găsit ciocanul însângerat.

A început căutarea soţului. Poliţia i-a localizat telefonul mobil, dar la vederea agenţilor, de frică să nu fie prins, românul . Ajuns la câţiva metri de cabluri, a fost electrocutat şi carbonizat.

Se pare că cearta cu soţia fusese cauzată de chestiuni legate de bani. Femeia i-ar fi dat bărbatului o sumă mare de bani pentru a cumpăra o casă în România şi românul i-ar fi risipit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Observator lingvistic: Mă duc la România?

Ion Iliescu, membru de onoare al Asociaţiei Românilor din Italia