in

Funcționari de la Primăria Torino arestați, primeau șpagă de la români pentru cărți de identitate obținute rapid

Funcționari de la Primăria Torino arestați, primeau șpagă de la români pentru cărți de identitate obținute rapid. Trei femei, printre care o funcționară la ”Anagrafe” din Torino, au fost arestate de echipa mobilă a poliției, la ordinul procuraturii, pentru că, în schimbul unor sume de bani, ar fi „accelerat” timpul necesar obținerii cărților de identitate, atât pe suport de hârtie, cât și electronic.

>>> Tragedie la Torino, mama și fiul se sinucid la două zile distanță, aruncându-se de la balcon

Funcționari de la Primăria Torino arestați, primeau șpagă de la români

Favorurile erau în general pentru cetățenii străini (mai ales români, albanezi și marocani), sărind peste timpul enorm necesar în capitala piemonteză pentru obținerea documentelor. Acum, cei trei arestați se află în arest la domiciliu.

Timpul de așteptare este nesfârșit: 12 luni pentru schimbarea reședinței unui copil, 8 luni pentru un răspuns online, proceduri pierdute la Caf.

Ancheta denumită „Fast Track” a început în martie 2019, dar face parte dintr-o activitate de investigație mai amplă a brigăzii mobile care a dus la anchetarea unui alt funcționar al ”Anagrafe” di Torino și a unui cetățean român pentru corupție, tot în contextul procedurilor de eliberare a documentelor de identitate pentru cetățenii străini.

VIDEO cu momentul când se dau banii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Îi alunecă flexul din mâini și îi taie gâtul

Îi alunecă flexul din mâini și îi taie gâtul, muncitor român de 43 de ani mort la Roma

Italia mănânc floare otrăvitoare moare

Italia, mănâncă o floare otrăvitoare și moare, expert în ierburi medicinale confundă păpădia cu o altă plantă