in

Fură de la muncă: „Trebuie să-mi repar casa în România”

Inundațiile i-au distrus casa din România și el voia să o reconstruiască: iată de ce a furat aproape 10.000 de euro din birourile firmei pentru care lucra. Astfel s-a justificat hoțul în fața carabinierilor din Piazzola când l-au arestat pentru furt agravat și continuat.

Muncitorul Paul Bobu Cătălin, de 28 de ani, român, rezident la Galliera și fără antecedente penale, lucra de 4 ani la Fratelli Tosetto, firmă foarte cunoscută în domeniul comerțului și prelucrării cărnii. De câteva săptămâni, proprietarii au observat neconcordanțe în casă: socotelile nu le ieșeau, existând lipsuri importante.

„Banda hoților de metale” fura și carne

Suspicioși, au recomandat birourilor o atenție sporită pentru a înțelege care era problema. Nereușind să-i dea de cap, pe 17 octombrie a fost denunțat la carabinieri faptul că din birourile administrative au dispărut 4.410 euro. Pe 28 octombrie firma a făcut un alt denunț, pentru dispariția a alți 250 de euro.

Operațiunea „Jimbolia”, bandă de hoți români anihilată, pradă de peste 320.000 de euro

În acel moment carabinierii au dipus un serviciu de control la firmă și militarii, în pauza de prânz de pe 31 octombrie, l-au surprins pe Cătălin care, după ce a sustras dintr-un birou cheile, în salopetă de muncă a intrat în administrație și a luat 3.470 de euro în numerar.

Forțele de ordine au intervenit imediat. Controlarea mașinii tânărului a permis găsirea altor 5.960 de euro în numerar. Prins în flagrant, s-a declarat vinovat de 4 furturi în luna octombrie, justificându-le prin faptul că inundația care a afectat România în septembrie i-ar fi distrus casa. Banii i-ar fi servit pentru refacerea acesteia. Acum este în arest domiciliar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vasto, bate un gunoier și sare cu cuțitul la carabinieri

Asociația ”Stindardul geto-dacic” din Parma: ”Ne primește Papa Francisc la Vatican”