in

Găsită familia româncei decedate la Ferrara, rudele însă nu vor să știe de ea: ”Nu ne interesează”

Într-un articol postat ieri, publicația noastră a cerut date despre o româncă decedată la Ferrara  în urmă cu 11 zile, despre care nimeni nu cunoștea vreo informație referitoare la familie sau prieteni. Nimeni nu revendica corpul și exista posibilitatea să rămână la morga spitalului pentru mult timp.

Alina Cărăbuș, reprezentanta firmei Casa Funerară Diaconu, a reușit să ia legătura cu familia femeii și să ne dea detalii amănunțite.  Situația nu este deloc ușoară, familia nu dorește să repatrieze corpul femeii.  

”Am cerut informații la poliția din Sinaia, care mi-a confirmat că femeia se născuse în localitate, la data de 1 septembrie 1984, dar că ultimul domiciliu figura la Câmpina. Acolo am găsit familia din partea soțului, adică socrii, cumnații și cei doi copii, de 14 și 15 ani. Din partea ei, nu mai există nicio rudă, părinții fiind decedați. Rudele cu care am reușit să iau legătura mi-au spus că nu vor să mai știe nimic de ea, nu vor să participe la transferul corpului și nici s-o înmormânteze. O căutaseră de ani de zile, în 2016 apelaseră chiar la o emisiune tv din Italia, dar nu au dat de ea. Din anul 2011 îi pierduseră orice urmă, iar de copiii ei nu mai întrebase nimic. Despre soțul ei ne-au spus că e la închisoare. O situație cu adevărat complicată”

Am întrebat-o pe Alina Cărăbuș ce se va întâmpla cu corpul decedatei. ”Am luat legătura cu Primăria din Ferrara și aceștia au acceptat să fie înmormântată în Italia. Împreună cu ei ne vom ocupa de toate necesare înhumării. Familia ei va trebui să semneze că e de acord cu acest lucru.”, ne-a spus ea.

Româncă decedată în urmă cu 10 zile într-un spital din Ferrara, nimeni nu i-a revendicat corpul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneția, organizație mafiotă destructurată, 50 de arestări, printre care un primar, un polițist și un director de bancă

Monstrul de la Torino, își viola copila minoră în fața soției și a altei fiice, arestat un român de 44 de ani