Menu
in

Genova, îngrijitoare română de 60 de ani, prinsă la furat în magazine, pusă în arest la domiciliul bătrânului pe care îl îngrijește

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.35, polițiștii italieni au arestat o femeie de naționalitate română care, cu câteva minute mai devreme, a furat articole de îmbrăcăminte și bijuterii dintr-un magazin situat în Via XX Settembre, din orașul Genova.

Un angajat, responsabil cu securitatea magazinului, suspicios față de comportamentul femeii, a cerut intervenția agenților. Polițiștii locali, după ce au auzit faptele, au căutat-o ​​pe femeie, găsind în sacul ei două haine și un colier furat din magazin, în valoare de peste 450 de euro, și o foarfecă, probabil folosită pentru a debloca sau înlătura sistemul antifurt.

Femeia a fost apoi însoțită la secția de poliție pentru cercetări, unde a fost identificată. Românca este în vârstă de 60 de ani și locuiește în oraș, în același apartament cu un genovez în vârstă de peste optzeci de ani, pentru care era angajată ca îngrijitoare.

Agenții au cerut apoi și au obținut de la magistratul de serviciu să percheziționeze casa. După ce au informat rudele bătrânului, având în vedere vârsta înaintată, s-au dus la casă unde, în camera femeii s-au găsit mai multe articole de îmbrăcăminte, unele având o valoare importantă, cu cusăturile practicate în punctele în care placa anti-shoplifting a fost îndepărtată.

Femeia a colaborat cu agenții, recunoscându-și vinovăția și le-a indicat exact magazinele de unde furase toate obiectele. Românca a fost pusă sub arest la domiciliul unde lucrează și i s-a impus interdicția de a părăsi cartierul în care lucrează.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version