in

Guidonia, român beat accidentează şi ucide un pieton. La Roma este primul omor rutier

Victima, un sicilian de 37 de ani, a fost lovită în timp ce vorbea cu câţiva prieteni pe marginea străzii. Românul arestat, incriminat de testul de alcoolemie.

Prima arestare în provincia Roma pentru omor rutier a avut loc duminică 8 mai la Guidonia.

Marian Mugurel, muncitor român de 35 de ani, îşi conducea beat furgoneta Opel Combo când a pierdut controlul vehiculului pe via Alcide De Gasperi, în zona Albuccione, şi l-a lovit pe Francesco D’Amico (37) care vorbea cu alţi trei amici aşezat pe marginea străzii. Victima nu a avut cale de scăpare: a murit pe timpul nopţii după ce a fost internată la spitalul San Giovanni Evangelista din Tivoli unde medicii au încercat totul pentru a o salva.

D’Amico, de origine siciliană, aparţinea unei familii de nomazi italieni. Umbla cu rudele sale prin Italia într-o rulotă în ultima vreme, după cum au stabilit carabinierii de la unitatea din Tivoli, şi se oprise într-o tabără din Guidonia unde se află alţi nomazi. După ce l-a lovit pe bărbat, furgoneta şi-a încheiat cursa într-un stâlp de iluminare. Trecuse de puţin timp ora opt seara.

Mugurel nu a fugit: carabinierii l-au găsit la faţa locului. Alcooltestul a confirmat că avea o rată de alcoolemie de 1,5, de trei ori peste limita permisă de lege. În acel moment, potrivit legii intrate în vigoare la finele lui martie, a fost reţinut şi a fost dus la închisoarea Rebibbia. Riscă o condamnare de la cinci la zece ani.


 

Citește și:

Ventimiglia, maşină răsturnată, un mort și trei răniți grav, toți români

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Corigliano Calabro, se opresc la prostituate: 7 maşini sechestrate

De ce apar vânătăile și când e cazul să mergeți la medic din cauza lor