in

Hărţuită 10 ani de fostul soţ

Pe 12 martie, un român de 48 de ani a fost arestat la Velletri, lângă Roma, acuzat că şi-ar fi hărţuit fosta soţie, stabilită de câţiva ani ȋn Italia- scrie La Repubblica.

Cei doi s-au despărţit acum 10 ani, ȋn România, dar bărbatul nu s-a resemnat la gândul că nu mai poate trăi alături de fosta soţie. Aşa că a continuat să o ameninţe şi să o bată pe femeie, ameninţând-o cu moartea ȋn repetate rânduri.

Ameninţările au continuat şi după ce românca s-a stabilit ȋn Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă. Românca s-a stabilit lângă Roma, ȋmpreună cu fiul ei şi a ȋncercat să uite trecutul, refăcându-şȋ viaţa. Dar fostul soţ a găsit-o şi i-a cerut, ȋntr-un prim moment, să-i asigure un loc de dormit. Aşa au ȋnceput, din nou ameninţările, mai ales că bărbatul se ȋntorcea deseori beat acasă.

Românca a avut curajul să-l denunţe pe fostul soţ şi tocmai pentru a o proteja pe femeie, un judecător i-a interzis românului să se apropie de fosta nevastă.
Insă bărbatul a continuat să-şi urmărească victima şi să o agreseze psihologic, cerându-i să se ȋntoarcă la el. Femeia, disperată, a cerut ajutorul poliţiştilor, care l-au arestat pe bărbat, sub acuzaţia de stalking ( o nouă infracţiune stabilită de curând de Codul penal italian). Acum bărbatul aşteaptă ȋn ȋnchisoarea din Velletri decizia judecătorului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Stranierii în criză: Diaspora primeşte mâncare de acasă

INAIL/ 2010: „doar” 980 de accidente mortale la locul de muncă