in

Şi-a masacrat prietena la Crotone, 16 ani închisoare

Şaisprezece ani de închisoare: iată pedeapsa aplicată de judecătorul pentru audienţe preliminare, la încheierea procesului cu procedută abreviată, lui Florin Buşliuc, 24 de ani, acuzat de uciderea concubinei sale.

Pe 16 februarie, Buşliuc a ucis-o pe Andreea Marcela Iordache, 20 de ani, cu nouă lovituri de cuţit, la Strongoli Marina (provincia Crotone).

Procurorul ceruse pentru Buşliuc 30 de ani de închisoare, pentru circumstanţa agravantă de cruzime. Avocatul Luigi Scaramuzzino, reprezentantul rudelor fetei ucise, ceruse ca inculpatului să-i fie recunoscută circumstanţa agravantă de premeditare.

Potrivit reconstituirii, Buşliuc a ucis-o pe Andreea după unul dintre nenumăratele sale refuzuri de a se întoarce la el. Relaţia lor, de fapt, se întrerupsese cu circa două luni înainte de crimă, când fata, împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiţă de 15 luni avută cu Buşliuc şi un fiu de 6 ani născut dintr-o relaţie anterioară, s-a mutat în casa mamei ei, aflată şi ea la Strongoli.

Pe 16 februarie, Busliuc s-a dus după concubină şi, pe timpul unei cerţi, a ucis-o lovind-o cu un cuţit de bucătărie cu lama de 18 cm.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Dovlecei umpluți

Constantin Bărdaşu, brutarul care produce “pâinea biblică” în Italia: “Presa exagerează”