in

Și-a tăiat artera femurală, tragedie lângă Ferrara

Un muncitor român de 36 de ani a murit în timp ce lucra în interiorul unei case în renovare. A murit din cauza pierderii de sânge.

Ce s-a întâmplat? Carabinierii nu au îndoieli. Muncitorul român de 36 de ani, Lucian Florinel Brebenel, mort din cauza pierderii de sânge, pe 23 septembrie, în interiorul unei case din Borgo di Vigarano Mainarda (provincia Ferrara), și-a secționat în mod accidental artera femurală, leziune care l-a condus în câteva minute la deces.

Potrivit militarilor de la unitatea din Cento cazul este închis. Nu ar exista responsabilități penale ale unor terți.

Conform reconstituirii, o ceartă violentă care ar fi izbucnit în interiorul casei în renovare în care victima lucra împreună cu alți trei colegi români. Cei patru au consumat băuturi alcoolice și, din cauza unor cuvinte în plus, dintr-odată între Brebenel și un conațional a izbucnit o ceartă foarte violentă care curând s-a transformat într-o bătaie.

În culmea altercației, Brebenel a început să alerge după colegul cu care se certa: acesta, în tentativa de a fugi, s-ar fi baricadat într-o cameră închizând în urma sa o ușă din sticlă. Un gest care a amplificat furia lui Brebenel care cu piciorul a distrus sticla cu intenția de a ajunge la „inamic”. Urmăritorul s-a rănit grav la un picior, producându-și astfel leziunea la artera femurală.

La sosirea sanitarilor de la 118 bărbatul prezenta o rană profundă produsă prin tăiere la piciorul drept. Rana a devenit și mai devastatoare când românul și-a extras  cioburile de sticlă înfipte în picior.

Hemoragia care a urmat l-a făcut să-și dea sufletul în câteva minute: bărbatul de 36 de ani a decedat la bordul ambulanței pe timpul cursei către spitalul din Cona.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Colaborare între Camera de Comerţ şi Industrie a României în Italia și Camera de Comerț din Aquila

Ce te mai iubesc, bă, animalule