in

”Ia, Salvini, mașină!”, un român și-a distrus autoturismul, cu levierul, în fața secției de carabinieri – VIDEO

Un român din Italia a intrat Live pe Facebook şi a început să-şi distrugă cu un levier maşina abia confiscată de carabinieri pentru că avea numere româneşti. Românul era supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină. Mașina era înmatriculată în județul Brăila.

Un român rezident în Italia a cedat nervos, după ce autorităţile italiene l-au depistat în trafic cu numere româneşti. Potrivit legii italiene, toate maşinile cu numere străine aparţinând rezidenţilor trebuie înmatriculate în italia. În caz contrar, autoturismele sunt confiscate până la achitarea amenzii, iar în unele cazuri, dacă amenda nu este achitată 6 luni, autoturismul trece în proprietatea statului italian.

Românul din imagini probabil a crezut că nu-şi mai poate recupera niciodată maşina şi a preferat să o distrugă cu mâna lui. Deşi mai mulţi utilizatori i-au spus că şi-o poate recupera sau înmatricula fără probleme, românul, supărat peste măsură, şi-a dus până la capăt planul distructiv, scrie observator.tv.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce se întâmplă cu românii din afara țării: dominați de idei mărunte și lideri de carton

Predă pe youtube lecții de limba română pentru italieni. «Să fii bilingv este o binecuvântare»